TURF CARE TCA1400

Zatvoriť.

Nezáväzná cenová ponuka

Vyplňte prosím jednotlivé polia nižšie, aby sme pre Vás mohli pripraviť nezávislú cenovú ponuku. Kontaktovať Vás bude jeden z našich obchodných zástupcov.

    Stroj je určený na údržbu akéhokoľvek druhu umelého trávnika so vsypovým materiálom (piesok, gumový granulát alebo ich kombinácia). Vďaka pohonu kolies je zariadenie nezávislé od akýchkoľvek hydraulických alebo hnacích pohonov. Tým pádom môže byť Turf Care ťahaný rôznymi vozidlami, ako napr. malé kompaktné traktory či štvorkolky. Pomocou stroja môžete hĺbkovo čistiť, kefovať a zhutňovať plochy s umelým trávnikom so vsypmi. Rotačná kefa narovná vlákna trávnika a v rovnakom procese pozbiera všetky druhy nečistôt.

    Pracovná hĺbka kief alebo zhutňovacích kolíkov sa dá presne nastaviť a zaistiť pomocou nastavovacích vretien. Vibračné sito je možné nastaviť – variabilné nastavenie 4-10 mm v závislosti od stupňa znečistenia a veľkosti vsypového materiálu.

    Na prejazd úzkymi dverami sa dajú vyklopiť dve kolieska a zdvihnúť zariadenie. Stroj je možné ťahať pomocou ťažného zariadenia s trojbodovým pripojením.

    Technické informácie

    Pracovná šírka: 1400 mm
    Váha: 170 kg
    Rozmery: 1300x1800x510 mm

    Zaujal Vás tento stroj alebo potrebujete poradiť?

    Ozvite sa nám!

    • obchodné oddelenie Vám vypracuje nezáväznú cenovú ponuku a poskytne potrebné odborné poradenstvo
    • využijeme naše dlhoročné skúsenosti, ktoré Vám pomôžu zrealizovať Vaše sny
    • ponúkneme Vám najvhodnejšiu umelú trávu pre realizáciu Vášho nápadu
    • môžete nás kontaktovať priamo na e-mail alebo cez kontaktný formulár